facebook
facebook
  • Hem >
  • Mobilservice Stockholm

Mobilservice Stockholm

mobilservice

Stockholmsbutiken utför mobilservice och ligger på Döbelnsgatan 45, mitt i city.


Öppettider: vardagar 9-17 Lunchstängt 12.30-13.30

Telefon: 0771-mumien slås 0771-686436 (telefontid 9-15)

Länk till karta

Med tunnelbana

Ta grön linje till Rådmansgatan och följ sedan Rådmansgatan upp. Ta till vänster in på Döbelnsgatan och Mumien.se mobilservice, som är andra tvärgatan.

Med buss

Ta buss 43 och stig av hållplats Döbelnsgatan.

Med bil

Från valfritt håll på Sveavägen svänger du upp på Rådmansgatan. Ta till vänster in på Döbelnsgatan och Mumien.se mobilservice, som är andra tvärgatan. Se även kartlänken ovan för ytterligare information.

Du har inga varor i din varukorg.

Om Mumien.se

Bakgrunden till detta var att Stefan hade läst om ”unlocking of cellphones” i brittiska tidningar under hösten 2002. När sedan en amerikansk vän behövde låsa upp sin operatörslåsta telefon och det visade sig vara krångligt så föddes idén om ett svenskt upplåsningsföretag.

Kategorier

Framtiden

Vår vision innefattar en mindre kedja av serviceställen utspridda enligt en geografisk idé som vi har. Detta kombinerat med en strävan att alltid få kunden att känna sig trygg nog att skicka in sin telefon till oss för reparation om man bor i glesbyggd.

Vi vill självklart vara det självklara valet när man skall reparera sin mobil. Dock har vi redan på våra 10 levnadsår sett baksidan av att växa för fort och vi vill hela tiden kunna klara av det vi åtar oss. Så därför har vi valt att inte stressa fram nya serviceställen.

Twitter feed