Mumien.se - Försäkringsskador

Nu för tiden är mobiltelefoner så dyra att man ofta måste blanda in försäkringsbolaget. Att reparera skärmen på en iPhone Xs kostar i dagsläget 3990 kr.

Oftast har du en självrisk på 1200 – 1500 kr hos din försäkrings varför det kan vara till en stor hjälp att ringa dom. Vi samarbetar med alla stora och små försäkringsbolag och kan antingen utfärda en faktura till dom direkt och ta betalt din självrisk bara. Eller låta dig få fakturan och presentera den för försäkringsbolaget.

Vi kan även vara behjälpliga med kostnadsförslag och offerter på reparationer som försäkringsbolagen ofta vill ha. Vi kan även utfärda skrotningsintyg för riktigt skadade irreparabla mobiler.

Så oavsett om du är privatperson eller företag kan du vända till dig oss med alla dina försäkringsrelaterade frågor.

Försäkringsbolag vi samarbetar med

Vi på Mumien.se har alltid arbetat med dom största försäkringsbolagen.

Detta går att du som kunde alltid kan laga din försäkringsskada hos oss och känna dig trygg. Vi kan fakturera försäkringsbolaget direkt eller ge dig en faktura som du kan presentera för dom.

Vi hjälper även till med gratis kostnadsförslag för din försäkring.

Kontakt

Kontakta oss

Ring oss eller maila oss så kommer vi samma dag och fixar din telefon direkt på din arbetsplats. Ingen extra avgift. Betala enkelt med kort efter utförd reparation.


Gibraltargatan 54, Göteborg
info@mumien.se
0703-139687

Kontakta oss!