iPhone reparation Göteborg

Mumien.se är iPhone reparation i Göteborg

För många är iPhone reparation synonymt med Mumien.se på Gibraltargatan 54 i Göteborg. Vi har funnits där i så många är att det blivit något av en institution för Göteborgarna. Vår värd delade en rolig anekdot. När hon skulle förklara var på Gibraltargatan hon bodde så sa hennes vän torrt: – Jaha vid mumien.se menar du.

Hur började det

År 2005 öppnade butiken med reparation av mobiler och upplåsning av desamma. Sen redan 2007 innan någon annan hade börjat med det så började vi med iPhone reparation i Göteborg och sedermera även i Stockholm och Jönköping. Numera fokuserar vi enbart på iPhone reparation i Göteborg och vi kan även reparera andra smartphones som Huawei, LG, Xperia och Samsung.

Hur reparerar men då

Enkelt uttryckt kan man säga att det börjar med en okulär felsökning vid kassadisken tillsammans med kunden. Om vi då direkt kan identifiera problemet så sätter vi igång reparationen på direkten medans du som kund väntar i butiken och bläddrar i en tidning. I sällsynta fall måste vi behålla telefonen för en mer omfattande felsökning. Men då får du ett kvitto på att du lämnat in telefonen sen ringer eller SMSar vi när iPhone reparationen är klar.

kan du beställa reparation av din iPhone och andra modeller

 

 

 

 

 

MUMIEN REPARERAR ALLA FÖREKOMMANDE MOBILMÄRKEN - MACBOOKS - SURFPLATTOR OCH PLAYSTATIONKontakta oss

Just nu är vi inte här. Men skicka ett mail till oss så återkommer vi direkt.

Sending

©2016 Mumien.se

Log in with your credentials

Forgot your details?