Jobba hos mumien.se

Mumien.se söker extra butikspersonal som vill skruva med mobiltelefoner. Vi söker en deltidstjänst som extrapersonal som kan jobba på helger och extra i veckan med.

Vi söker dig som vill vara mumien.se ansikte utåt i vår butik i centrala Göteborg. Ett roligt och lärorikt arbete där du till största delen kommer reparera mobiltelefoner och surfplattor.

Du kommer sedan åtgärda felen och följa upp resutatet med kunden vid avslutad service. Våra kunder kommer dels till vår butik i Göteborg samt skickar in sina enheter via vårt patenterade system med Mobilbrev ®.

Du behöver vara tekniskt intresserad men vi ger dig all utbildning som krävs för att kunna arbeta hos oss.

Mumien.se har funnit sedan 2003 och i vår nuvarande form med butiken på Gibraltargatan sedan 2005. Vi är Göteborgs äldsta och mest välrennomerade reparationsställe för mobiltelefoner, surfplattor och smartphones i allmänhet. Sedan starten har vi tillsammans reparerat mer än 100.000 enheter.

Vi söker i första hand en teknikintresserad tjej eller kille som är ödmjuk, serviceinriktad, stresstålig som gillar att leverera bra service till kunden och som kan arbeta självständigt. I gengäld erbjuder vi en varierad arbetsplats med mycket kundkontakt och möjligheter att utveclas tillsammans med oss.

Tycker du det låter intressant att arbeta hos oss så tveka inte att höra av dig till serviceansvarig på email info@mumien.se eller via telefon 0703-139687

MUMIEN REPARERAR ALLA FÖREKOMMANDE MOBILMÄRKEN - MACBOOKS - SURFPLATTOR OCH PLAYSTATIONKontakta oss

Just nu är vi inte här. Men skicka ett mail till oss så återkommer vi direkt.

Sending

©2019 Mumien.se

Log in with your credentials

Forgot your details?